CinemaTop10

CinemaTop10

Cinema Top 10

2015. november 03. - CinemaTop10

logo_fektetett.jpg

Miután elmélyedtetek a legjobb James Bond filmekben, joggal merülhet fel a kérdés bennetek, hogy miről is szól ez a blog. Nos, ezt a kérdést szeretném most megválaszolni nektek.

A blogra legalább heti rendszerességgel fel fog kerülni egy cikk, amely mindig egy tízes listát fog tartalmazni filmekkel kapcsolatban. A lista a legjobb tíz filmet rangsorolja majd egy adott téma szerint, mint például színészek, színésznők, rendezők, műfajok legjobb darabjai. A blog célja ezzel nem több, mint a szórakoztatás, illetve, hogy tippeket adjon milyen filmeket is érdemes megnézni az aktuális téma szerint.

Na és, hogy miről olvashatok egészen biztosan az elkövetkező hetekben?

A Star Wars univerzumról, a legklasszikusabb Disney rajzfilmekről, Bud Spencer és Terence Hill legjobb filmjeiről, Steven Spielberg mozijairól vagy éppen 2016 legígéretesebbnek tűnő alkotásairól.

Ne feledjétek el követni a blogot, vagy dobjatok egy like-ot itt a Facebook oldalra még több Cinema Top 10 listáért!

Jó olvasást, és még jobb mozizást!

A bejegyzés trackback címe:

https://cinematop10.blog.hu/api/trackback/id/tr378048146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása